Villanyszerelés - Riasztlak

Riasztó
Tartalomhoz ugrás
Villanyszerelés

A villanyszerelés egy olyan szakterület, mely sokféle tevékenységet foglal magába.

Ha ön új házat épít vagy építtet, akkor a teljes elektromos hálózat kiépítését és szerelvényezését ránk bízhatja.

Ha régi házának vagy lakásának vezetékei már elavultak, a kötések, szerelvények tönkrementek, akkor ezeket ki kell cserélni, mert könnyen balesetet, de akár tüzet is okozhatnak. Az ilyen jellegű felújításokat is szívesen elvállaljuk és szakszerűen, gyorsan és a lehető legkisebb kényelmetlenséget okozva végezzük el.

Ha nincs szükség teljes felújításra, csak egy-egy áramkör vezetékét vagy csak néhány szerelvényt (konnektort, kapcsolót, lámpát) kell kicserélni, akkor is nyugodtan foruljon hozzánk! Szívesen elvégezzük ezeket a kisebb munkákat is.

Elégedett a jelenlegi elektromos rendszerrel, de szüksége lenne még néhány konnektorra vagy lámpára esetleg át kellene helyezni egy lámpát vagy egy kapcsolót? Ebben az esetben is számíthat ránk. Költséghatékonyan végezzük el ezeket a szereléseket is.

Ha elromlott valami vagy nem működik úgy ahogy lellene, akkor ne halogassa a javítást, mert nagyon komoly baj lehet belőle! Hívjon minket! A kisebb-nagyobb hibák kijavításában is nagy tapasztalattal állunk rendelkezésrére.

Az ajánlatunk elkészítését egy helyszíni állapotfelmérés és megbeszélés előzi meg, ami díjmentes.


.
Vissza a tartalomhoz